HERBALIFE DI BULAN PUASA : CARA TERBAIK UNTUK KURUS

salam semua


Have u had your shake today ?

Bulan Ramadhan bulan penuh keberkatan. Setiap orang Islam akan tertunggu-tunggu kemunculannya. Banyak kelebihan yang diperolehi di bulan ini. Manusia di ajak unutk mengawal nafsu masing dalam pelbagai aspek kehidupan dan hasilnya bertambahlah keimanan dan kesihatan. Alhamdullillah, Ramadhan menjelma lagi.

Herbalife adalah nutrisi yang sangat baik di ambil semperna bulan yang mulia ini. Apa tidaknya, bulan yang baik harus diisi dengan pengisian yang baik. Baik dari perilaku dan pemakanan.

* keputusan adalah tidak tipikal , hasil setiap individu mungkin berbeza - beza
in year 2011 - 2012

Shake herbalife memberikan tubuh nutrien yang mencukupi untuk kita sihat dan kekal bertenaga sepanjang hari. Bila badan sihat dan bertenaga, kita dapat menjalankan tanggungjawab dan amal ibadat dengan lebih baik.

Dengan Shake danTeamix Herbalife juga kita dapat mangawal hawa nafsu terutamanya nafsu makan. Mengambil hidangan shake herbalife di sepertiga malam memberikan tenaga untuk badan menjalankan amal ibadat.

Jom bersahur dengan Shake Herbalife yang cukup nutriennya dan tinggi kandungan protien memberikan rasa kenyang yang berpanjangan berbanding dengan mengambil karbohidrat. Sesuai untuk semua golongan dan anda pasti akan lebih bertenaga dan sihat!


Sekirannya anda ingin menjadi ahli dan mengetahui samaada anda sendiri layak untuk mendapatkan potongan harga dengan Herbalife , jangan tunggu lagi , anda boleh hubungi saya melalui ieda0106@yahoo.com , . Saya juga bersedia dan yakin boleh menjadi 'coach' anda dan membantu anda untuk mendapatkan berat badan yang anda inginkan sepanjang bulan puasa ini !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...