TESTIMONI HERBALIFE : MENAIKKAN BERAT BADAN

salam semua

TESTIMONI HERBALIFE : MENAIKKAN BERAT BADAN

Have you had your shake today ?

Ada orang bertanya , adakah minum herbalife boleh menaikkan berat badan ? eh kenapa tidak , produk Herbalife boleh untuk semua , turunkan berat , naikkan berat dan kekalkan kesihatan badan . Anda tidak yakin dengan apa yang saya katakan ?

Baiklah , hari ini saya ingin kongsikan sedikit perkembangan testimoni menaikkan berat badan oleh ummi saya sendiri . Ummi saya sebenarnya mempunyai masalah berat badan yang tidak ideal sejak meningkat usia ke 59 tahun , dia selalu mengadu dengan saya , selain berat yang tidak ideal , dia juga selalu mengalami masalah pembuangan air besar yang tidak lawas , selalu sakit ketika membuang dan mempunyai masalah kencing manis sekian lama .
 

 Dec 2012 - 49 kg

Alhamdulillah setelah diperkenalkan dengan produk Herbalife pada awal Februari 2013 ini oleh saya , ummi semakin suka menggunakan produk ini , rasanya yang enak dan hebat , membuatkan ummi saya semakin yakin dengan kebaikan produk Herbalife ini . Dulu berat dia hanyalah 49kg dan kini yang paling menyeronokkan produk menaikkan berat badan ini telah membuatkan beratnya naik ke 52kg ! sekarang .. sungguh luar biasa .

Memang saya juga tidak menyangka , ummi juga seorang yang sangat disiplin dan mendengar kata sebenarnya :) , kenapa saya berkata begitu , kerana dia benar-benar mengikut semua aturan dan cara-cara yang saya berikan kepadanya . Dengan makan lebih kerap , minum air masak yang banyak membuatkan ummi saya bertambah selera makan . Seronok bila melihatkan perubahan yang ummi saya alami sekarang .

* lantik saya sebagai Coach Herbalife anda 

Disclaimer ~ herbalife bukanlah ubat ,. ianya adalah makanan nutrisi yg seimbang yg diperlukan oleh tubuh pada setiap hari. Produk result adalah tidak tipikal, setiap individu berbeza.

Perubahan ketara yang dapat saya lihat disini walau masih baru menggunakan produk Herbalife adalah pada wajahnya , ini adalah gambar yang baru sahaja saya ambil minggu lepas , sudah nampak berisi disitu , memang nampak jelas , wajah yang segar dan nampak lebih semangat ! .

Dan yang paling ketara adalah masalah pembuangan air besar nya semakin baik hari ke hari . Syukur lah herbalife bukan sekadar menaikkan berat badan ummi saya tetapi sudahpun membantu didalam pelbagai masalah yg ummi saya alami . Dan kini bacaan kencing manisnya juga semakin menurun , selalunya bila tiba waktu rujukan di hospital , bacaan tidak pernah turun dari belas-belas , kini semakin menurun ke 9-8 ,  memang sungguh luar biasa . 

Oh ya selain dari formula 1 , ummi saya juga minum produk teamix dan alovera , ternyata ia amat berkesan buat ummi saya dia sendiri dapat rasakan perubahan pada badannya , kalau dulu dia kerap merasa letih dan kurang bermaya bila tiba waktu tengahari , kini semua itu jarang berlaku kepadanya . Saya berharap ummi akan dapat mencapai berat ideal yang dia inginkan selama ini  , insyaallahh 

Apa yang dapat saya kongsikan disini , untuk menaikkan berat badan , keperluan kalori yang kita ambil perlulah melebihi jumlah kalori yang kita bakar setiap hari , dengan menambah shake Herbalife selepas atau sebelum makan pagi , tengahari dan malam akan bertambah lebih kepada kalori yang dibakar oleh badan kita setiap hari . Yang penting , untuk menaikkan berat badan kita perlulah makan berterusan , sekurang-kurangnya selama 1-2 bulan .

Jadi apa tunggu lagi ! sekiranya anda ingin mengetahui bagaimana untuk  menaikkan berat badan atau memulakan program turun berat badan dan melantik saya menjadi coach anda , hubungi saya , dan saya yakin saya dapat membantu anda !


email ieda0106@yahoo.com [ call/sms/whatsapp 0179735306 (Digi)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...