KURUS DENGAN HERBALIFE : PERUBAHAN BAHIRAH

Salam semua

Kurus dengan Herbalife : Perubahan Bahirah membanggakan saya !

Alhamdulillah , bulan Januari telahpun melabuhkan tirainya beberapa hari yang lepas , dan dengan itu juga ia meninggalkan pelbagai kisah suka dan duka didalam kehidupan kita . Saya bersyukur kerana seperti biasa setiap akhir bulan saya akan menerima keputusan dan kesan Herbalife daripada setiap ahli-ahli saya . Sudah menjadi rutin setiap bulan selain rutin mingguan saya bertanyakan progress-progress mereka . 

Seronok dan terharu kerana saya mendapat update terkini dari salah seorang coachee saya mengenai kesan kurus dengan Herbalife yang dialami olehnya . Ia memang sesuatu yang membanggakan saya kerana Bahirah sebenarnya pernah sebelum ini mengambil produk Herbalife untuk tujuan yang sama tetapi tidak mendapat panduan dan tunjuk ajar yang sepenuhnya dari jurulatih sebelum ini . 


Namun apa yang membanggakan saya adalah dia tidak berputus asa , dia berusaha untuk mendapatkan seorang Coach yang boleh membantunya dan akhirnya membawa dia kepada saya . Setelah bertekad untuk mendaftar ahli dan mengambil saya menjadi Coachnya , akhirnya misi dan impian dia utk kurus dengan Herbalife terlaksana . 

* keputusan ini adalah tidak tipikal dan hasil individu mungkin berbeza-beza

Dia semakin yakin setelah mendapat panduan dari saya sebagai Coach didalam menggunakan produk Herbalife ini . Alhamdulillah akhirnya Bahirah sudah mendapat kesan kurus dengan Herbalife ini . Ia juga menjadikan Bahirah semakin yakin dengan penampilan diri dan percakapannya . Ternyata perubahan yang Bahirah alami berjaya mengubah dirinya.

>> ketahui cara saya dan lantik saya menjadi Coach Herbalife anda 

Saya sebenarnya merasa sangat terharu kerana dapat membantu Bahirah dan mengembalikan keyakinannya didalam menggunakan produk Herbalife ini . Mungkin ia sesuatu yang mudah bagi sesetengah orang untuk turun berat badan , tetapi tidak kepada Bahirah . Setelah merasa sedikit tertekan kerana tidak berjaya didalam menggunakan produk sebelum , ia bukan lah mudah untuk membuatkan dia yakin untuk meneruskan misi kurus dengan Herbalife ini bersama saya . Ia sesuatu yang memang mencabar bagi saya . 

Namun alhamdulillah , berkat kesabaran dan kesungguhan saya untuk membantu Bahirah membuatkan dia yakin untuk meneruskan misi menggunakan produk Herbalife ini dan seterusnya memberikan kesan yang tidak ternilai bagi dirinya .

Apa yang dialami oleh ahli saya ini bukanlah sesuatu yang mustahil bagi anda semua diluar sana . Ia adalah kebenaran yang ingin saya kongsikan bersama anda sebagai Coach Herbalife yang berpengalaman . Perasaan ragu - ragu tidak perlu ada didalam diri anda sekiranya anda serius dan berkeyakinan tinggi dengan kemampuan diri anda . Perasaan ini tidak seharusnya berlaku kepada diri anda sekiranya anda bersungguh untuk berubah.

Pastinya tindakan anda sekarang akan memberikan kesan dan tindak balas yang baik terhadap diri anda dan janganlah jadikan ia sebagai penghalang untuk anda memperolehi kejayaan didalam usaha menurunkan berat badan anda .

Walau dimana sahaja anda berada dan masih tercari - cari produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan dan menaikkan berat badan , saya bersedia membantu anda untuk mendapatkan kebaikan dan berat badan yang anda inginkan kerana mungkin Herbalife adalah jawapannya . 

Ramai yang sudah mencubanya dan memperolehi kesannya . Hubungi saya sekarang kerana saya yakin dapat membantu anda !

email ke ieda0106@yahoo.com ]] Call/Sms/Whatsapp 017 9735306 (Digi)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...