Kulit Cantik dengan Herbalife SKIN dalam masa 7 hari

Salam semua

Have you had your shake today

Testimoni Herbalife : Kulit cantik dengan Herbalife SKIN dalam masa 7 hari

Bismillah , baiklah masih ingat atau tidak saya pernah menyatakan didalam entry lepas acara Extravaganza di Singapura yang saya hadiri mengenai pelancaran produk outher nutrition yang terbaru iaitu SKIN . Alhamdulillah produk ini telah pun dilancarkan di Malaysia bermula 21 Jun 2014 baru - baru ini dan saya sebagai salah seorang Pengedar Herbalife Malaysia telah pun mengambil peluang untuk mendapatkan produk ini . 

Saya akhirnya berpeluang merasai sendiri dengan menerima set pertama saya iaitu set Ultimate Herbalife SKIN ini di Bengkel Kecantikan percuma Herbalife SKIN diatas pembelian terawal . Bengkel yang disediakan khas oleh pihak Herbalife kepada comitiee Herbalife Kuantan dan membuat tempahan terawal Herbalife SKIN ini telah diadakan di Kuala Terengganu . Saya merasa sangat bersyukur kerana terpilih untuk menyertai bengkel ini . Perasaan seronok tidak dapat saya gambarkan ketika itu . Kebanyakan dari kami yang menghadirkan diri jelas sangat teruja dengan sesi bengkel kecantikan ini , memang tidak sabar untuk mendapatkan kulit cantik dengan Herbalife SKIN dalam masa 7 hari ini .


Pada hari tersebut kami telah mendapat penerangan dan latihan secara terperinci dari salah seorang Pemimpin Herbalife yang berjaya iaitu Pn Hajjah Kamilah Bt Jusoh . Memang sangat hebat kerana berpeluang mendengar penerangan yang telah diberikan oleh beliau yang merupakan salah seorang Pengedar Herbalife pertama dari Asia Pasifik yang berpeluang menggunakan terlebih dahulu produk SKIN ini , melihatkan wajahnya dan hasil yang beliau perolehi membuatkan kami lebih teruja disaat itu .

Ha , dan kenapa produk ini dikatakan terbukti dalam masa 7 hari kerana ia telah dbuktikan oleh pakar sains boleh memberikan hasil didalam tempoh 7 hari menggunakannya , dan ini adalah gambar Pn Hajjah Kamilah yang telah memberikan bukti Testimoni SKIN yang luar biasa !

Produk Herbalife SKIN ini mengandungi nutrisi selular yang dapat memperbaiki sel - sel kulit wajah , tekstur dan mencantikkan kulit wajah kerana produk ini mengandungi Vitamin C , Vitamin B3 , Vitamin E dan Aloevera dan paling seronok adalah produk SKIN ini Paraben FREE , Sulfate FREE dan Dermatology TESTED ! Ya anda jangan risau kerana produk SKIN adalah solution base , ia sesuai untuk semua jenis kulit yang bermasalah , tidak kiralah anda mempunyai masalah jerawat , jeragat atau yang mencari penyelesaian masalah kulit .

Sungguh hebat dan luar biasa pengalaman yang saya telah perolehi kerana berpeluang mendengar sendiri pengalaman dari beliau , ia membuatkan saya lebih yakin dan bersemangat untuk mendapatkan kulit cantik dengan Herbalife Skin dalam masa 7 hari . 

Didalam bengkel yang telah diadakan oleh pihak Herbalife ini juga telah memberikan saya peluang untuk  mendengar dan menggunakan produk SKIN ini dengan cara yang betul bagi memperolehi kesan yang kita inginkan , ada juga diantara produk SKIN ini yang dapat memberikan kesan untuk pertama kali kita menggunakannya ! Memang sangat seronok dan teruja kerana dapat merasai kesan dan mencium bau - bauan yang sangat segar dari produk ini.

hubungi saya Sms / Whatsapp 017 9735306 (digi) , email ieda0106@yahoo.com bagi mendapatkan produk Herbalife SKIN anda hari ini !

sebelah (kiri) sebelum SKIN dan (kanan) selepas SKIN
* keputusan adalah tidak tipikal , hasil setiap individu mungkin berbeza - beza
Dan diatas ini adalah gambar wajah perbandingan selepas saya menggunakan produk SKIN . Setiap peserta juga dikehendaki menggunakan produk dengan separuh wajah sahaja . Ini bagi memudahkan kami untuk melihat dan merasai sendiri perbezaannya terus !  Di dalam bengkel tersebut juga saya telahpun mempelajari secara lebih terperinci bagaimana menggunakan semua produk SKIN bagi mendapatkan hasil dalam masa 7 hari !

Beza yang dapat saya rasakan selepas menggunakan produk SKIN pada sebelah wajah saya adalah terasa kulit wajah jadi segar dan nampak kulit wajah sedikit tegang dengan pipi kelihatan naik sedikit tinggi dari sebelah kiri . Kusam dibawah mata berkurangan dengan tona kulit yang nampak lebih sekata berbanding wajah di sebelah kiri dengan bintik - bintik hitam berkurangan . Memang luar biasa dan sangat teruja dengan perubahan yang saya alami ketika itu .

Dan perkara yang paling menyeronokan saya , saya sendiri tidak menyangka dapat keluar rumah tanpa make-up dengan penuh yakin ! sebelum ini kalau hendak keluar saya kena pastikan ada sedikit make-up yang saya kenakan di wajah , namun sekarang sejak menggunakan Herbalife SKIN , ini adalah pertama kali saya keluar rumah tanpa make-up dan terasa sangat selesa dan segar sekali . Kalau anda tidak yakin , cuba lihat wajah saya dibawah ini , tidak banyak bezanya ketika saya make-up dan tidak make-up malah kelihatan lebih ceria bukan . 

* keputusan adalah tidak tipikal , hasil setiap individu mungkin berbeza - beza

Memang saya merasa sangat teruja untuk mendapatkan hasil kulit cantik dengan Herbalife SKIN dalam masa 7 hari ini kerana hari ini merupakan hari ke 6 saya menggunakan produk SKIN ini . Sudah tentunya saya merasa tidak sabar untuk melihatkan kesannya selepas 7 hari nanti . 

Bagi saya bagaimana cantik luaran sekalipun ianya perlu dimulakan dari dalaman juga , dengan nutrisi yang lengkap didalam badan pastinya akan memberikan kesan dan impak yang berpanjangan kepada tubuh dan wajah anda . Saya sangat rasa bersyukur dan bertuah kerana mengenali produk nutrisi sihat Herbalife ini , bukan sahaja memberikan saya khasiat yang luar biasa malah memberikan saya rasa sihat , bersih dan cantik terus dari dalam dan luar .


Jadi jangan tunggu lagi , hubungi saya sekarang untuk mendapatkan kulit yang cantik dengan Herbalife SKIN anda hari ini . Saya yakin dapat membantu anda

email ke ieda0106@yahoo.com ]] Call/Sms/Whatsapp 017 9735306 (Digi)
]] 018 2121619 (U-mobile)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...